10 märts 2010

Loomalihahautis

Mõnus hautis, mis valmib väga vähese vaevaga.

750 g veiseliha
2 suurt sibulat
4 porgandit
2 tl paprikapulbrit
2 tl soola
vett
2 dl rõõska koort

Lõika liha väikesteks tükkideks. Porgand ja sibul viiluta. Pruunista kuumal pannil lihatükid. Pane liha haudepotti (sobib ka fooliumiga kaetud ahjuvorm), lisa porgandid, sibulad, sool ja paprikapulber. Vala peale nii palju vett, et kõik oleks kaetud. Hauta ahjus kaane all 220* juures umbes 1 tund. Kui liha on pehme, lisa koor ja pane tagasi ahju seniks kuni koor hakkab keema.


Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.