08 märts 2010

Juustuga lihapallid

Väiksed lihapallid on just parajad ampsud lastele. Neid on hea süüa nii soojalt kui ka külmalt.

500 g hakkliha
100 g riivitud juustu
3 viilu sepikut (saia või 2 spl riivsaia) 
veidi vett
1 muna
1 sibul
1 küüslauguküüs
1 tl soola
pipart
peterselli

Pane sepikuviilud vette paisuma. Lisa hakklihale muna, riivitud juust, kuivemaks pigistatud ja pudiks tehtud sepik, riivitud sibul, purustatud küüslauk, hakitud petersell ja maitseained ning sega ühtlaseks massiks. Veereta märgade käte vahel väikesed pallikesed ning prae kuumal õlisel pannil (keskmisel kuumusel) kuldpruuniks.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.