See lihtne ning kerge magustoit on pärit taas minu lapsepõlvest. Mu ema valmistas meile üsna sageli tarretist ja ikka nii palju korraga et kõik kausid-taldrikud olid täis ning mul on tunne, et me ei söönudki paar päeva siis midagi muud :D
Neljale:
4 dl mahla (või kompotivedelikku)
4 želatiinilehte e. 1 spl želatiinipulbrit
3-4 spl külma vett
(kompoti)marju,-puuvilju
Pane želatiin külma vette 5 minutiks paisuma.
Kuumuta mahl keemiseni, siis lisa külmas vees leotatud želatiin, sega hästi kuni želatiin on sulanud (ära keeda!).
Vala kuumalt magustoidukaussidesse (lisa igasse kaussi ka marjad või kompotipuuviljad) ning lase jahtuda. Jahtunult aseta külmikusse vähemalt 4-tunniks tarretuma.
1 kommentaar:
Ilus pilt!
Postita kommentaar