30 märts 2010

Enese kaitseks :)

Nii, täna küsis üks sõbranna minu käest - mis toimub, kas teil enam kodus süüa ei tehtagi? Tehakse, ikka tehakse ja ikka iga päev vähemalt kolm korda :) Aga uusi asju ei ole aega katsetada saanud. Ja pealegi väljas on ju kevad, kes siis enam toas vaaritada raatsib! Veel nädal tagasi olin kindel, et jaanipäeval saab ka kelgutada, aga tänase seisuga on kindel, et lihavõttejänesed suuskadega enam tulla ei saa :D. Õhus on mõnusat kevade lõhna. Käisin täna kasvuhoones juba mulda näppimas :D kavatsen homme redised maha külvata, lootuses et talv on selleks korraks läinud. Riisusin aias isegi kolm ruutmeetrit muru puhtaks, mujal on vesi ja pori :) Eile nägin kurge ka ja lõokesed lõõritavad juba paar viimast päeva nii suviselt seal kõrgel sinise taeva all....
Luban veel täna õhtuks oma perele midagi süüa teha :D

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ja-jah, ega nende õelate sõbrannade eest tulebki end kaitsta ;)

R.

Liilia ütles ...

pole need sõbrannad nii õelad midagi.. lihtsalt uudishimulikud :)

Kerti ütles ...

Kevadest annavad märku luiged, kes Obinitsa lähedal lumesulamislompidel ringi ujuvad ;) ja meeletu isu roheliste salatite järele!

Tullia ütles ...

Kaalusin ka täna reha väljaotsimist, aga siis lõin käega, sest muru oli nii pehme ja lumelaike ikka veel palju. Aga kõlvasin kuri ja salati täna potti:-)

Tullia ütles ...

tahtsin kirjutada: külvasin kurgi

Liilia ütles ...

peaks ka paar kurki potti külvama... salat on aknalaual juba päris kenake :)

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.