11 veebruar 2010

Marjakissell

Täna tegin mustikakisselli. Eriti maistev on see muidugi värsketest mustikatest, aga väga hea on ka mustikamoosist. Seekord mustika ja vaarikamoosist.

0,5 l purk mustikamoosi
0,75 l vett
veidi sidrunimahla
1 spl tärklist

Kuumuta potis moos ja vesi keemiseni. Lisa sidrunimahl. Sega kartulitärklis vähese veega ning nirista mustikasupi hulka. Kuumuta pidevalt segades keemiseni, siis tõsta pott kohe tulelt. Jahuta.
See on selline vedelam kissell mis sobib joomiseks või näiteks riisipudruga või kohupiimaga söömiseks. Kui tahad paksemat kisselli, siis pane 2 spl tärklist.

2 kommentaari:

Pille ütles ...

Nii vahva mahlakann ja -klaasid!!

Liilia ütles ...

Aitähh! Need said ostetud 5 aastase poisi nõudmisel :)

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.