08 november 2010

Hapukapsasalatid

Hapukapsad on talvisel ajal üheks väga heaks vitamiiniallikaks. Meie perele maitsevad need nii hautatult kui ka toorelt. Tooretest hapukapsastest saab teha ka koos teiste köögiviljadega suurepäraseid salateid. Kõik retseptid nami-namist.

Porgandi või kaaliga
 
2 dl hapukapsast
2 porgandit/ 1 väike kaalikas


Haki hapukapsad veidi peenemaks, sega riivitud porgandiga/kaaliga. Soovi korral lisa ka suhkrut. 
 

Õuna ja sibulaga
 
300 g hapukapsast
1 väike sibul
2 haput õuna
suhkrut
2 spl hapukoort


Lõika hapukapsas vajadusel peenemaks. Lisa hakitud sibul ja õunad.
Maitsesta suhkruga, lisa hapukoor






Jõhvikatega

500 g hapukapsast
4 spl õli
2 spl fariinsuhkrut
2 spl jõhvikaid


Sega kõik kokku ja lase paarkümmend minutit külmas tõmmata. 

2 kommentaari:

Pille ütles ...

Kes oleks arvanud, et hapukapsast niiiiii palju erinevaid salateid saab :) Aitäh fotode eest, Liilia!!

Liilia ütles ...

jaa, hapukapsastest saab ju tegelikult veel rohkem salateid ;)

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.