Hapukapsad on talvisel ajal üheks väga heaks vitamiiniallikaks. Meie perele maitsevad need nii hautatult kui ka toorelt. Tooretest hapukapsastest saab teha ka koos teiste köögiviljadega suurepäraseid salateid. Kõik retseptid nami-namist.
Porgandi või kaaliga
2 dl hapukapsast
2 porgandit/ 1 väike kaalikas
Haki hapukapsad veidi peenemaks, sega riivitud porgandiga/kaaliga. Soovi korral lisa ka suhkrut.
Õuna ja sibulaga
300 g hapukapsast
1 väike sibul
2 haput õuna
suhkrut
2 spl hapukoort
Lõika hapukapsas vajadusel peenemaks. Lisa hakitud sibul ja õunad.
Maitsesta suhkruga, lisa hapukoor
Jõhvikatega
500 g hapukapsast
4 spl õli
2 spl fariinsuhkrut
2 spl jõhvikaid
Sega kõik kokku ja lase paarkümmend minutit külmas tõmmata.
2 kommentaari:
Kes oleks arvanud, et hapukapsast niiiiii palju erinevaid salateid saab :) Aitäh fotode eest, Liilia!!
jaa, hapukapsastest saab ju tegelikult veel rohkem salateid ;)
Postita kommentaar