12 aprill 2010

Leivavaht

Tegin täna leiba, aga eelmisest leivateost oli üks jupike leiba üle ja nii mõtlesingi teha leivavahtu. Retsept nami-namist. 

250 g kuiva rukkileiba
4 dl vett
1.5 dl suhkrut
2 dl õunamahla
2 spl mannat 
veidi kaneeli 

Leota leib vees, sega seejärel püdelaks või suru läbi sõela. Lisa suhkur ja õunamahl ning kuumuta keemiseni.
Sõrista juurde manna ning keeda 3-4 minutit. Maitsesta kaneeliga. Lase jahtuda, seejärel klopi vahule.
Serveeri piima või jäätisega

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.