16 september 2010

Kanapaella

Vahepeal ikka mõni soolane roog ka, muidu jääb mulje nagu meie pere toituks ainult magusatest küpsetistest :D
Seekord siis midagi kiiret, lihtsat ja loomulikult maitsvat ning loomulikult on retsept nami-namist.
3 dl riisi (keetmata)
4 kanafileed
1 dl külmutatud herneid
1 paprika
0,5 dl oliiviõli
2 küünt purustatud küüslauku
2 tomatit
(kooritud) 
5 dl vett
2 tl mahedat paprikapulbrit
soola


Esmalt pane riisi jaoks vesi keema ning keeda riis valmis, jäta sõelale nõrguma. Riisi keemise ajal lõika kanafileed ja paprika viiludeks. Kuumuta oliivõli pannil, lisa kanafileelõigud ning küpseta kuni need on pruunistunud.
Lisa paprikaribad, tükeldatud tomat ja küüslauk ning küpseta veel mõni minut.
Lisa paprikapulber, sool, herned ja vesi ning hauta umbes 15 minutit kuni kana on küps. 

Lisa kana-aedviljasegule riis ja kuumuta 5 minutit ning vajadusel maitsesta.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.