21 veebruar 2011

Magustoidud karamellistatud kaerahelvestega

Taaskord mälestusi lapsepõlvest, mida mulle on alati meeldinud süüa niisama ilma igasugu lisanditeta. Et aga minu lapsed kuivadest helvestest vaimustuses pole, siis seekord sõime neid kahte moodi.

 
Maitsestamata jogurti ja imemaitsva murakakompotiga (mille sain sügisel oma kallilt vanatädilt kingituseks, aitähh talle!)

Õunapüree ja piimaga (retsept nami-namist)


3 dl täisterakaerahelbeid
50 g võid
2-3 spl suhkrut
 

Sulata keskmise kuumusega pannil või, lisa juurde kaerahelbed. Kuumuta umbes 5 minutit pidevalt segades, kuni kaerahelbed muutuvad kuldseks.
Sega juurde suhkur ning prae veel paar minutit.
Tõsta pann tulelt ja lase jahtuda. 


Retsept nami-namist

2 kommentaari:

Liina ütles ...

Ohhooo, karamellistatud kaerahelbed on ka ühed minu lapsepõlve lemmikutest :)

Liilia ütles ...

hea kui keegi midagi nii head ja lihtsat meelde tuletab, onju :D

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.