03 veebruar 2012

Kiire šokolaadi-vaarikakook

Kuna ma pole kunagi kookide küpsetamiseks valmis koogisegusid kasutanud, siis polnud mul õrna aimugi kuidas nendest valminud koogid maitsevad või millised olema peaks. Kuna aga kommivabrik Kalev pakkus toidublogijatele katsetamiseks oma erinevaid tooteid, siis seljatasin oma eelarvamused ja proovisin järgi. Tõeliselt kiire ja mõnus kook ning mis peamine, selle valmistamisega saavad hakkama ka lapsed!

1 pakk e. 450 g Erika kakaotordipulbrit
200 ml vett
50 ml päevalilleõli
50 g tumedat šokolaadi (Odense) 
2 dl vaarikaid

Pulbrile lisada hakitud šokolaad, vesi ja õli ning segada ühtlaseks. Valada küpsetuspaberiga vooderdatud 24cm läbimõõduga koogivormi ja laotada peale vaarikad.
Küpseta 180-kraadises ahjus 35 minutit.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.