19 aprill 2010

Šokolaadi-kirsimuffinid

Eile õhtuks tegin sööjate tungival nõudmisel magustoiduks šokolaadiga muffineid ja kuna sahvris on veel päris mitu purki sügisel valmistatud kirsikompotti, siis saigi selle retsepti järgi muffineid küpsetatud (ok, väikeste mugandustega) 

2 muna
1,5 dl suhkrut
3 dl nisujahu

1 kuhjaga tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
noaotsatäis soola
75 g hakitud tumedat šokolaadi
(Bitter)  
1 dl hakitud kompoti-kirsse (nõrutatud)
0,75 dl õli
 

Vahusta munad suhkruga. Lisa omavahel segatud kuivained, hakitud šokolaad, kirsid ja õli.
Sega tainas kiiresti ühtlaseks ja jaota ettevalmistatud muffinivormidesse.
Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 15 minutit.

2 kommentaari:

Juc ütles ...

Kirsi ja tumeda šokolaadiga muffinid on raudselt ühed mu suurimad lemmikud. Kui mu õde neid tegi, ütles, et see jääb raudselt tema viimaseks korraks, kuna ta sööb neid muidu jälle liiga palju :)

Liilia ütles ...

kirsid ja šokolaad on tõesti üks hea kooslus... eks need muffinid ole jah saatanast, eriti enne rannahooaega :D

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.