10 veebruar 2011

Lihtne munavõi

Kui singi- ja juustuvõileibadest on tüdimus (ja vorsti meie majas ei pakuta), siis teen pasteeti või kiirelt valmivat munavõid.

4 keedetud muna
100 g toasooja võid
maitse järgi soola
meelepärast maitserohelist (tilli, murulauku, peterselli)

Sega pehme või, peeneks hakitud munad ja maitseroheline. Maitsesta soolaga ja klopi puulusikaga ühtlaseks.

2 kommentaari:

Jelena ütles ...

Aga milleks puulusikaga?

Liilia ütles ...

ma klopin alati just puulusikaga ja kõiki taignaid segan ka puulusikaga. nii õpetas mulle vanaema, et taigen ei armasta külma metalli... miks? ilmselt on sellele teaduslik seletus see, et vanasti olid metallist lusikad alumiiniumist ja see annab ju teadupärast maitset, värvi ja isegi mürgiseid alumiiniumühendeid toidule.
Luban sul kasutada plastmassist või roostevabast terasest lusikat selle vahule löömiseks :D

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.