25 aprill 2010

Porgandi-kartulipuder

Kahjuks on minu porgandid oma mahlasuse kaotanud ja seepärast saame neid ainult keedetult-küpsetatult süüa, salatit enam ei saa :( Aga kuna lapsed niisama keedetud porgandeid ei armasta, siis keedan porganditest ja kartulitest putru mida nad hea meelega söövad.


10 kartulit
2 porgandit
vett
oliivõlisoola

Pese, koori ja tükelda kartulid ning viiluta porgandid. Pane soolaga maitsestatud vähesesse vette keema. Keeda umbes 30 minutit, kuni aedviljad on pehmed. 
Tambi aedviljad katki, lisa juurde õli ning maitsesta vajadusel soolaga.K

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.