04 veebruar 2010

Ühepajatoit ahjupotis


Meile maisteb ühepajatoit ja väga mugav on seda ahjus teha, ei pea pidevalt passima ning maitse on kohe teisem kui pliidil keedetud :) Koguseid ma siia ei märkinud, sest panen kõike alati tunde järgi või selle järgi mida kui palju kodus on.

kaalikaid
porgandeid
kartulit
kapsast
sealiha
soola

Juurviljad puhastada, tükeldada ja laduda potti. Valada peale ka veidike vett ning panna ahju 210* juurde nii 1,5 tunniks või seniks kui ained on pehmed (mida väiksemad tükid, seda kiiremini läheb). Seekord panin sügavkülmutatud lillkapsaid ka, lisasin kõige viimasena (siis kui teised asjad olid juba pehmed).

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga mugav teha, aga liha ? Millal liha panna, kas koos aedviljadega ja kas liha enne pruunistama ka peaks ?

Liilia ütles ...

Seekord panin paraja suurusega lihatükid juurviljde peale, siis läksid ilusti pruuniks. Ei pruunistanud enne midagi, ikka toorelt kõik. Olen ka juurviljade alla pannud, aga siis ei jää liha pealt krõbe

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.