28 aprill 2010

Juustu-porgandi hakklihapallid

Kuna mul on veel väga palju porgandeid, siis peab neid jõudsalt enne värskete saabumist tarvitama.
500 g hakkliha
2 porgandit (toorelt, riivida)
3 viilu sepikut /saia+ vett
50 g juustu (Atleet) 
1 muna
1 sibul
1 küüslauguküüs
soola, pipart

Riivi porgandid, juust ja sibul peene riiviga; leota sepikut /saia vees. Sega kõik ained ühtlaseks taignaks. Vooli sellest märgade kätega lihapallid ning pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (võid muidugi ka pannil praadida].
Küpseta 200* juures 20-25 minutit või kuni pallid on kuldsed.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.