18 aprill 2010

Nõgese-jogurtisupp

Eile aias riisudes leidsin palju noori nõgeseid ja kuna nõgesed on ju tuntud kevadised vitamiinipommid, siis otsustasin proovida selle retsepti järgi teha külma jogurtisuppi. Maitses hea, sobib minu meelest ideaalselt kasutada ka grillitud liha peale või dipikastmena. 

3 dl noori nõgeselehti (latvu)
4 dl maitsestamata jogurtit
0,5 dl sibulapealseid või murulauku
soola
musta pipart
 

Vala nõgeselehtedele keev vesi, lase 2-3 minutit seista. Kurna ja loputa üle külma veega. Nõruta. Nõgesed ei kõrveta enam ja on omandanud erkrohelise värvuse.
Purusta nõgeselehed saumikseri abil, lisa jogurt ja hakitud roheline sibul. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri keedetud munaga.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.