5 dl õunamahla
1 dl vett
1 dl suhkrut
300 g õunakuubikuid
1 spl sidrunimahla
2 spl kartulitärklist
1 dl suhkrut
300 g õunakuubikuid
1 spl sidrunimahla
2 spl kartulitärklist
Serveerimiseks:
35% rõõska koort
jahvatatud kaneeli
Kuumuta õunamahl, vesi ja suhkur potis. Lisa õunakuubikud ning kuumuta keemiseni. Maitsesta sidrunimahlaga. Tõsta pott tulelt. Sega kartulitärklis tilga vee või õunamahlaga, kalla peene nirena kisselli hulka. Tõsta pott uuesti tulele ning kuumuta mulksumiseni. Väldi valmis kisselli segamist, sest muidu muutub see venivaks! Puista peale suhkrut ning lase jahtuda.
Serveeri jahtunud õunakisselli koos kaneeliga maitsestatud vahukoorega.
35% rõõska koort
jahvatatud kaneeli
Kuumuta õunamahl, vesi ja suhkur potis. Lisa õunakuubikud ning kuumuta keemiseni. Maitsesta sidrunimahlaga. Tõsta pott tulelt. Sega kartulitärklis tilga vee või õunamahlaga, kalla peene nirena kisselli hulka. Tõsta pott uuesti tulele ning kuumuta mulksumiseni. Väldi valmis kisselli segamist, sest muidu muutub see venivaks! Puista peale suhkrut ning lase jahtuda.
Serveeri jahtunud õunakisselli koos kaneeliga maitsestatud vahukoorega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar