26 aprill 2010

Murulauguomlett ja tomati-basiilikusalat

Mõnikord viitsin ma üksi (ok, mitte päris üksi - koos pisipojaga) kodus olles ka ainult endale süüa valmistada.
Kogused ühele sööjale:
3 muna
3 sl vett
soola
veidi musta pipart 

hakitud murulauku
riivitud juutsu 
praadimiseks võid

Klopi kausis munad, vesi ja maitseained vispli või kahvliga lahti, aga mitte vahule.
Kuumuta pannil või. Kui või on kergelt pruunistunud, lisa omletisegu. Sega munamassi puulusikaga äärtest keskele, nii et omlett ühtlaselt hüübiks. Riivi peale veidi juustu. 

See salat maitseb kõige paremini suvel oma aias kasvatud tomatitest ja basiilikutest. Täna tegin seda poest ostetud tomatitega ja aknalaual kasvatatud basiilikuga.
 
tomat
värske basiilik
sool
must pipar
oliiviõli

Lõika tomat tükkideks, rebi juurde basiilik. Maitsesta soola ja pipraga ning vala üle oliiviõliga

2 kommentaari:

Tullia ütles ...

Omlett on nii hea. Tegin tänagi endale.

Aniitram ütles ...

Minu jaoks justtäpselt ideaalne hilise laupäevahommikusöögi menüü :)

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.