Eile õhtuks tegin sööjate tungival nõudmisel magustoiduks šokolaadiga muffineid ja kuna sahvris on veel päris mitu purki sügisel valmistatud kirsikompotti, siis saigi selle retsepti järgi muffineid küpsetatud (ok, väikeste mugandustega)
2 muna
1,5 dl suhkrut
3 dl nisujahu
1 kuhjaga tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
noaotsatäis soola
75 g hakitud tumedat šokolaadi (Bitter)
1 dl hakitud kompoti-kirsse (nõrutatud)
0,75 dl õli
Vahusta munad suhkruga. Lisa omavahel segatud kuivained, hakitud šokolaad, kirsid ja õli.
Sega tainas kiiresti ühtlaseks ja jaota ettevalmistatud muffinivormidesse.
Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 15 minutit.
2 kommentaari:
Kirsi ja tumeda šokolaadiga muffinid on raudselt ühed mu suurimad lemmikud. Kui mu õde neid tegi, ütles, et see jääb raudselt tema viimaseks korraks, kuna ta sööb neid muidu jälle liiga palju :)
kirsid ja šokolaad on tõesti üks hea kooslus... eks need muffinid ole jah saatanast, eriti enne rannahooaega :D
Postita kommentaar