16 aprill 2010

Šokolaadisai

Tegin üleeile ka ühe šokolaadisaia, aga nii palju on vahepeal tegemist olnud, et lihtsalt pole aega olnud seda blogisse postidada.

Sellest kogusest saab 1 saia (30 cm keeksivormiga küpsetades)

Taignaks pool portsu magusat pärmitainast.

Vahele:
50 g sulatatud võid
2-3 spl suhkrut
1 spl mõrudat kakaod
50 g šokolaadi

Valmista taigen ja lase 1 tund kerkida. Rulli taigen laual ristkülikuks. Määri sulavõiga, puista üle suhkru ja kakaoga ning riivitud šokolaadiga. Keera mõlemast pikemast servast keskele rulli. Aseta rull korralikult võitatud keeksivormi ning torka kahvliga sügavad augusd sisse. Jäta umbes 20 minutiks kerkima. Määri enne ahju panemist munaga ja küpseta 200* ahjus ca 30 minutit. Parim on jahtunult.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.