1 tordipõhi
Vahele:
300 g maasika toormoosi
600 g vaniljekohupiimakreemi
Kaunistamiseks:
šokolaadi
mõned maasikad
maasikalehed
Lõika tordipõhi kolmeks kihiks. Pane kihtide vahele moosi ja kohupiimakreemi. Lõika tort keskelt pooleks ning keera tordikaared vastakuti - nii saad "liblika". Määri pealt ja külgedelt kreemiga. Kaunista maasikate ja šokolaadiga
5 kommentaari:
Palju õnne! Armas laps.
tänud!
tore tort! unustan ise ära koguaeg selle toreda liblika tegemise... katsun nüüd meeles pidada ja ideed ka ise katsetada.
kas peal on külmutatud maasikad? palju õnne sünnipäevalapsele ka :)
Palju õnne! Tort on väga armas!
Aitähh õnnesoovide eest!
Silja - need on jah veel eelmise suve maasikad sügavkülmast, aga lehed on värskelt metsast korjatud :D
Postita kommentaar