30 mai 2011
Võileivatort tuunikala ja munaga
Olen teinud võileivatorte alati silma- ja maitse järgi, aga kuna ma lubasin ühele sõbrannale lahkelt oma retsepti jagada, siis siin see on :D
15-le:
2 täisteraröstisaia
Muna-juustutäidis:
5 keedetud muna
200 g riivitud juustu
200 g sulatatud juustu ("Merevaik")
2 spl majoneesi
250 g hapukoort
peotäis hakitud murulauku
soola
Tuunikalatäidis:
2 karpi tuunikalakonservi
200 g kodujuustu
2 spl majoneesi
250 g hapukoort
värsket tilli
Kaunistuseks:
värskeid köögivilju (tomat, kurk, paprika)
maitserohelist
Valmista kõigepealt täidised s.t sega täidiseained omavahel ühtlaseks.Lõika saiaviiludel servad ära ning laota 6 viilu kandikule. Määri peale pool tuunikalatäidisest. Siis kiht saia, siis tõsta peale pool muna-juustutäidisest.
Uuesti kiht saia, siis tuunikalatäidist, siis saia ja kõige peale ning servadele muna-juustutäidist.
Pane võileivatort 24 tunniks külmkappi maitsestuma. Kui sul pole võimalust nii kaua seista lasta, siis on mõistlik saiad enne täidiste peale määrimist kergelt kas puljongi või veega läbi immutada.
Enne serveerimist kaunista võileivatort värskete köögiviljade ja maitserohelisega.
Varasem tort, sama retsepti järgi, ainult kolmekordsete kogustega
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
NB!
Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar