07 märts 2010

Krõbedad juustusaiad

Kuna need juustusaiad valmivad kiirelt, siis teen neid päris tihti. Mõnusad soojad ampsud enne lasteaeda minekut või siis lasteaeda sõitmise ajal. Nagu ütleb Lotte: "rännaku ajal maitseb toit paremini".

Röstsaia
juustu

Küpseta juustuga kaetud saiu ahjus 200* juures seni kuni juust on sulanud ja sai mõnusalt krõbe.

4 kommentaari:

Liina ütles ...

Need saiad on tõesti kuldne klassika. Mina panen veel paar sibularatast ka juustule, nämm!

Liilia ütles ...

Sibulaga pole proovinud, aga küüslauguga maisteb võrratult. aga lapsed tahavad ainult juutuga :)

Silja ütles ...

mulle maitseb veel nii, et panen törtsu ketšupit juustule alla... ja mõnikord ka hapukurki... näiteks täna hommikul sõime jälle :)

Liilia ütles ...

suvel lisan värske tomati ja veidi basiilikut.. ühesõnaga nii võib igasugu häid saiu teha:)

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.