Hea ja toitev kõhutäis! Kui ksautada eelnevalt keedetud kartuleid, siis valmib kiirelt ka. Toiduainete kogused on umbkaudsed, sest panin kõike silma ja maitse järgi. Kõrvale tomati-sibulasalatit.
Neljale sööjale:
8 suuremat kartulit
1 sibul
2 küüslauguküünt
1/2 paprikat
1 suvikõrvits
300 g (veise)hakkliha
100 g juustu (riivida)
1 dl rõõska koort
soola
pipart
maitserohelist (petersell, basiilik, pune)
Haki sibul ja küüslauk, tükelda paprika ning suvikõrvits. Kuumuta pannil veidi õli ning hauta selles veidi aega köögivilju, siis vala kaussi ootele. Järgmisena prae hakkliha ning maitsesta vastavalt soovile ja sega kokku hautaud köögiviljadega.
Lao kartulid ja hakklihasegu kihiti ahjuvormi. Raputa peale juustu ja kalla üle koorega. Küpseta ahjus 220-kraadi juures seni kuni kartulid on pehmed, katsu küpsust näiteks kahvliga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar