20 veebruar 2010

Räimevorm küüslaugu ja riivleivaga

Leidsin siit blogist laheda retsepti ja tekkis kohe tahtmine katsetada. Omapoolsete mugandustega loomulikult :) Räimesid ma ei fileerinud. Eemaldasin ainult pea ja sisikonna, pealegi sisaldavad kalaluud kasulikku fosforit.
Väga mõnus ja hea toit! Riivleib jäi krõbe ja koos küüslauguga maitses väga hästi.

500 g räimerümpi
2 küüslauguküünt
riivleiba
soola, pipart, rapsiõli

Ahjuvorm õlitada. Räimerümbid laduda ühe kihina vormi. Raputada peale soola ja pipart. Laduda peale viilutatud küüslauk ning puistada riivleib ja tilgutada peale õli. Küpsetada ahjus 180* juures 30 minutit.

5 kommentaari:

Mari-Liis ütles ...

väga toreda roa "tuunisid" minu räimevormist:D Mulle ka väga meeldib küüslauk siin toidus.

Anonüümne ütles ...

rümp-rümba-rümpa ikka :)

Mari-Liis ütles ...

Anonüümne: siin on kasutatud ilmselt mitmuse osastavat: rümpasid e. rümpi (nagu tulpasid e. tulpi) :)

Liilia ütles ...

Mari-Liisile: see sai eestipärasem varjant sellest sinu veidi itaaliapärasest toidust :) Aitähh veelkord idee eest!

Anonüümsele: vabandan kui kirjavead sees, mina saan aru mida kirjutan :)

Anonüümne ütles ...

to Mari-Liis 'rümbid' küll mitm.os. pole :p

Ega ma taht'ki risti lüüa, niisama mainisin :D

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.