01 veebruar 2010

Jogurtijäätis

Tegin juba mitu korda jäätist vahukoorest ja kondenspiimast ja kuigi ma olen paadunud maiasmokk, siis tundub see mulle ikkagi kuidagi läilalt magus ja väääga rammus. Otsustasin proovida kergemat varjanti ja segasin kokku siis sellised ained:

1 tops (380g) Gefiluse maitsestamata jogurtit
umbes 200 g maasikamoosi (keedetud, ajasin läbi sõela)
200 ml vahukoort

Vahusta koor. Sega jogurt moosiga ning sega vaikselt vahukoor sinna hulka. Lase külmuda.
Mulle maitses ja arvatavasti sobib see ka ilma vahukooreta. See pole selline õhuline ja kreemjas nagu koorejäätis, vaid on mõnusalt hapukas ning jahutav ja sobib nautimiseks palaval suvepäeval.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.