Leidsin siit blogist laheda retsepti ja tekkis kohe tahtmine katsetada. Omapoolsete mugandustega loomulikult :) Räimesid ma ei fileerinud. Eemaldasin ainult pea ja sisikonna, pealegi sisaldavad kalaluud kasulikku fosforit.
Väga mõnus ja hea toit! Riivleib jäi krõbe ja koos küüslauguga maitses väga hästi.
500 g räimerümpi
2 küüslauguküünt
riivleiba
soola, pipart, rapsiõli
Ahjuvorm õlitada. Räimerümbid laduda ühe kihina vormi. Raputada peale soola ja pipart. Laduda peale viilutatud küüslauk ning puistada riivleib ja tilgutada peale õli. Küpsetada ahjus 180* juures 30 minutit.
5 kommentaari:
väga toreda roa "tuunisid" minu räimevormist:D Mulle ka väga meeldib küüslauk siin toidus.
rümp-rümba-rümpa ikka :)
Anonüümne: siin on kasutatud ilmselt mitmuse osastavat: rümpasid e. rümpi (nagu tulpasid e. tulpi) :)
Mari-Liisile: see sai eestipärasem varjant sellest sinu veidi itaaliapärasest toidust :) Aitähh veelkord idee eest!
Anonüümsele: vabandan kui kirjavead sees, mina saan aru mida kirjutan :)
to Mari-Liis 'rümbid' küll mitm.os. pole :p
Ega ma taht'ki risti lüüa, niisama mainisin :D
Postita kommentaar