01 veebruar 2010

Kakaokissell

Üks maitsev ja kiiresti valmiv magustoit. Sama retsepti järgi saab teha ka piimakisselli kui kakao välja jätta.


1 liiter piima
100 g suhkrut
3 spl tärklist
2 spl kakaopulbrit (mõrudat)
1 tl vaniljesuhkrut

Lase piim keema, lisa suhkur, vaniljesuhkur ja vähese piimaga segatud kakao. Kui suhkur ja kakao on korralikult lahustunud, võta pott tulelt ning sega sisse eelnevalt külma veega segatud tärklis. Pane pott uuesti tulele ning kuumuta seni, kuni kissell pakseneb. Tõsta kaussidesse jahtuma ja serveeri hapuka moosiga.
Külmkapikülmalt maitseb kui šokolaadipuding :)

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.