22 veebruar 2010

Piimakissell

Tegin täna Joosepi tellimusel kanasuppi ja peale supi peab ju magustoitu ka saama. Otsustasin piimakisselli kasuks. See on sama retsept mis kakaokissellilgi, ainult ilma kakaota loomulikult :)

1 liiter piima
100 g suhkrut
3 spl tärklist
2 tl vaniljesuhkrut

Lase piim keema, lisa suhkur ja vaniljesuhkur. Kui suhkur on korralikult lahustunud, võta pott tulelt ning sega sisse eelnevalt külma veega segatud tärklis. Pane pott uuesti tulele ning kuumuta seni, kuni kissell pakseneb (ära keeda). Tõsta kaussidesse jahtuma ja serveeri hapuka moosiga.



3 kommentaari:

Merike ütles ...

Seda limpsiks isegi kausikese.

Liilia ütles ...

hilja juba, kutsikad olid kiired limpsijad :D

Merike ütles ...

:(

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.