Need trühvlid on tõeliseks maiuspalaks kookosesõpradele ja meenutavad vägagi poes müüdavaid raffaello komme.
50 tk
100 g võid
200 g suhkruga kondenspiima
100 g kookoshelbeid
100 g maitsestamata toorjuustu
75 g vaniljtäidisega vahvlit (3tk)
50 g mandleid
Veeretamiseks:
50 g kookoshelbeid
Kuumuta potis võitükke ja kondenspiima, kuni või on sulanud. Lisa kookoshelbed, sega hoolikalt ja kuumuta segu paar minutit. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda.
Veeretamiseks:
50 g kookoshelbeid
Kuumuta potis võitükke ja kondenspiima, kuni või on sulanud. Lisa kookoshelbed, sega hoolikalt ja kuumuta segu paar minutit. Tõsta pliidilt ja lase jahtuda.
Sega omavahel hoolikalt toorjuust ja peeneks hakitud vahvlid. Sega jahtunud või-kondenspiimasegu toorjuustu-vahvliseguga. Tõsta trühvlimass mõneks tunniks külmkappi tahenema.
Rösti mandleid kuumal pannil, pidevalt segades, nii 5 minutit ja lase jahtuda.
Võta väike ports segu, lisa mandel ja veereta peopesade vahel pallikesed nii, et mandel jääb trühvli keskele. Veereta trühvleid kookoshelvestes.
Võta väike ports segu, lisa mandel ja veereta peopesade vahel pallikesed nii, et mandel jääb trühvli keskele. Veereta trühvleid kookoshelvestes.
Hoia serveerimiseni külmkapis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar