Kuna jõuludeni on jäänud veel paar päeva, siis otsustasime selle aja traditsioonilisi jõuluroogasid mitte süüa, ikka selleks et siis saaks neid taas nautida.
16 sarvekest:
2,5 dl piima
25 g pärmi
0,5 tl soola
1 tl suhkrut
6 dl nisujahu
50 g võid
100 g riivitud juustu
Lahusta pärm käesoojas piimas. Lisa sool, jahu, pehme või ja riivitud juust.
Sõtku hoolega. Lase soojas kohas umbes tunnike kerkida.
Jaota tainas pooleks ning rulli kumbki tükk kettaks. Jaota iga ketas kaheksaks sektoriks. Keera sektorid servast keskele rulli ja suru sarvekujulisteks.
Lase sarvesaiadel ahjuplaadil 15 minutit kerkida. Kerkinud saiad pintselda munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit.
Retsept nami-namist
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar