13 märts 2011

Pannkoogitort hakkliha ja seentega

Kuna pühapäevad on meie peres ikka pannkoogipäevad, siis tegin täna lõunasöögiks ühe toitva pannkoogitordi. Olen teinud küll magusaid pannkoogitorte (kohupiimakreemiga ja keedukreemiga), aga täna tekkis isu ka soolast varjanti proovida ja pealegi on praegu nami-namis käimas selleteemaline kooskokkamine. 

4-le sööjale 
Pannkoogid:
1 muna
1,5 dl jahu (osaliselt rukkijahu) 
3 dl piima+vett
0,5 tl soola 

Täidis:
1 sibul
1 küüslauguküüs
400 g hakkliha
200 g purustatud tomateid
150 g seeni
soola
pipart
pitsamaitseainet

Peale:
150 g riivitud juustu

Valmista taigen ning küpseta sellest õhukesed pannkoogid.
Haki sibul ja küüslauk ning hauta õlisel pannil kergelt kuldseks. Lisa hakkliha ning pruunista. Pane juurde tükeldatud seened ja prae ka need läbi. Kalla pannile purustatud tomatid. Sega läbi ning maitsesta.
Määri ahjuvorm kergelt võiga ning lao sinna kihiti pannkoogid, hakklihasegu ja juust. Pealmiseks jääb pannkook, mille peale raputa ohtralt juustu.
Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja kuldne.
enne..
..ja pärast küpsetamist

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.