4-le sööjale
Pannkoogid:
1 muna
1,5 dl jahu (osaliselt rukkijahu)
3 dl piima+vett
0,5 tl soola
Täidis:
1 sibul
1 küüslauguküüs
400 g hakkliha
200 g purustatud tomateid
150 g seeni
soola
pipart
pitsamaitseainet
Peale:
150 g riivitud juustu
Valmista taigen ning küpseta sellest õhukesed pannkoogid.
Haki sibul ja küüslauk ning hauta õlisel pannil kergelt kuldseks. Lisa hakkliha ning pruunista. Pane juurde tükeldatud seened ja prae ka need läbi. Kalla pannile purustatud tomatid. Sega läbi ning maitsesta.
Määri ahjuvorm kergelt võiga ning lao sinna kihiti pannkoogid, hakklihasegu ja juust. Pealmiseks jääb pannkook, mille peale raputa ohtralt juustu.
Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja kuldne.
enne.. |
..ja pärast küpsetamist |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar