09 märts 2011
Kapsa-sibulapirukas
Väga ilus kollane, mõnusalt magus ja samas vürtsine pirukas mis maitseb hästi nii soojalt kui ka külmalt.
Põhi:
2 dl jahu (pool sellest täisteranisujahu)
50 g võid
0,5 spl vett
0,25 tl soola
Täidis:
1 suur sibul
300 g kapsast (riivida või hästi peeneks hakkida)
praadimiseks võid
0,5 tl karripulbrit
0,5 tl soola
1 suur muna
1 dl piima
Sega jahust, võist, soolast ja veest kiiresti ühtlane tainas. Suru tainas võitatud madalaservalise pirukavormi põhjale ja servadele.
Küpseta 15 minutit 200-kraadises ahjus, samal ajal valmista täidis.
Sulata pannil veidi võid ning hauta hakitud sibul ja kapsaribad klaasjaks, maitsesta karri ja soolaga. Klopi munad kergelt lahti, sega juurde piim.
Kalla sibula-kapsatäidis vormi eelküpsetatud taignale ja vala üle munapiimaga. Pane vorm uuesti ahju ja küpseta 200-kraadi juures veel 20 minutit.
Retsept nami-namist
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
NB!
Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar