Mina tegin seda täna suurele seltskonnale (55 inimest) ning seetõttu küpsetasin lausa neljakordsete kogustega st. küpsetasin kaks ahjuplaadi suurust kooki, panin kõrvuti ja määrisin kreemi peale!!

2 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
100 g võid (sulatada)
150 g riivitud porgandit
2 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl kaneeli
noaotsatäis muskaatpähklit
Toorjuustukate:
1 dl rõõska koort (35%)
100 g maitsestamata toorjuustu
100 g tuhksuhkrut
1 tl vanillisuhkrut
veidi sidrunimahla
Klopi munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa peenelt riivitud porgandid, sulavõi ja omavahel segatud kuivained.
Kalla taigen (24 cm läbimõõduga) küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi.
Küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit (kontrolli küpsust puutikuga).
Lase jahtuda.
Vahusta rõõsk koor ning sega juurde ülejäänud ained kuni saad ühtlase kreemi. Määri kreem jahtunud koogile ning kaunista. (Seekord kaunistasin röstitud mandlilaastude, ananassi ja jõhvikatega)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar