27 märts 2011

Hapupiimapannkoogid

Tavaliselt armastan ma küpsetada suuri ülepannikooke (saab kiiremini ja tossab vähem), aga mõnikord tekib tahtmine "pisikeste paksukeste" järele.
Retsept (selle tarvis mõõtsin täna kõik ained ära) on pärit minu mu 80-aastaselt vanaemalt, kes on ikka ja alati teinud väikseid pannkooke... minu paberõhukestest kookidest ta kahjuks lugu ei pea.

Neljale:
2 muna
0,5 tl soola
2 spl suhkrut
3 dl hapupiima
5 dl jahu
1 tl soodat
 

Klopi munad lahti, lisa sool ja suhkur. Sega juurde hapupiim ning omavahel segatud sooda ja jahu. Sega tainas ühtlaseks ja prae koheselt kuumas õlis väikesed lusikakoogid. 
Parimad maasikamoosi ja külma piimaga! 

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.