Kui singi- ja juustuvõileibadest on tüdimus (ja vorsti meie majas ei pakuta), siis teen pasteeti või kiirelt valmivat munavõid.
4 keedetud muna
100 g toasooja võid
maitse järgi soola
meelepärast maitserohelist (tilli, murulauku, peterselli)
Sega pehme või, peeneks hakitud munad ja maitseroheline. Maitsesta soolaga ja klopi puulusikaga ühtlaseks.
2 kommentaari:
Aga milleks puulusikaga?
ma klopin alati just puulusikaga ja kõiki taignaid segan ka puulusikaga. nii õpetas mulle vanaema, et taigen ei armasta külma metalli... miks? ilmselt on sellele teaduslik seletus see, et vanasti olid metallist lusikad alumiiniumist ja see annab ju teadupärast maitset, värvi ja isegi mürgiseid alumiiniumühendeid toidule.
Luban sul kasutada plastmassist või roostevabast terasest lusikat selle vahule löömiseks :D
Postita kommentaar