Väga maitsev ja mahlane pikkpoiss, mis maitseb ühtviisi hästi nii soojalt kui ka külmalt.
600 g hakkliha (segu)
1 muna
3 spl riivsaia+ vett
1 küüslauguküüs
1 sibul
1 porgand
2 tl soola
pipart
Täidis:
150 g maitsestamata toorjuustu
1 tl mädarõigast
hakitud peterselli
veidi soola
Pane riivsai vette 10 minutiks paisuma. Riivi peene riiviga sibul, küüslauk ja porgand ning sega muna ja hakklihaga. Sega juurde ka paisunud riivsai ning maitseained.
Sega kõik täidiseained omavahel, maitsesta vastavalt maitsele ja vajadusele.
Pane kolmveerand hakklihamassist piklikusse küpsetusvormi, suru keskele lohk ning jaota toorjuutsusegu sinna peale ja kata pealt ülejäänud hakklihaseguga. Suru päts ühtlaseks nii et toorjuust välja ei paistaks ja silu pealt siledaks.
Küpseta 180-kraadises ahjus 60-70 minutit.
1 kommentaar:
täitsa huvitav ja peaks proovima
Postita kommentaar