See supp on mõnusalt kreemine, kiire valmistada ning väga maitsev.
Neljale:
2 spl oliiviõli
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
1 tl karrit
700 g suvikõrvitsat
0,5 l vett
soola
musta pipart
värsket hakitud basiilikut või punet
50 g toorjuustu
Koori ning haki sibul ja küüslauk, tükelda suvikõrvits. Kuumuta kastrulipõhjas õli, lisa sibul ja küüslauk ning kuumuta selles sibulat ja küüslauku (ära pruunista). Lisa karri ja suvikõrvits ning kuumuta aeg-ajalt segades mõned minutid. Kalla juurde vesi ning keeda köögiviljad pehmeks. Lisa hakitud basiilik või pune, kuumuta veel mõned minutid ja püreesta saumikseriga. Viimaks sega supi hulka toorjuust ning maitsesta soola ja pipraga.
Retsept "Köögiviljaraamatust"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar