31 august 2010

Pesto-kodujuustuga täidetud tomatid

Kiired ja väga maitsvad ampsud, mille retsept muidugi nami-namist. Kodujuustu võib maitsestada vastavalt oma soovile, näiteks küüslauguga või lihtsalt soola-pipraga.


4-6 keskmist tomatit 
250 g kodujuustu
4 spl pestot või

   1 küüslauguküüs
   2 spl hakitud basiilikulehti
   1 spl oliiviõli
   soola
   pipart

 


Lõika tomatitelt "kaas" maha. Uurista tomatid lusikaga seest tühjaks, aseta pahupidi taldrikule  veidikeseks ajaks nõrguma.
Kalla kodujuustult liigne vedelik minema, sega juurde pesto.
Täida tomatid pesto-kodujuustu seguga ning pane "kaas" peale tagasi.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.