18 august 2010

Fetajuustumääre

Fetajuust on minu meelest päris maitsev, kuigi on väga soolane. Kui aga sellesse segada veidi värskeid ürte, siis on tulemuseks mõnus saiakate. Päris maitsev saab ka kuivatatud ürtidega (nt. soolata vahemere ürdisegu), aga siis tuleks määrdel enne sööma asumist kindlasti mõned tunnid seista lasta. Retsept nami-namist. Serveeri röstsaial.
 
200 g fetajuustu
2 küüslauguküünt
2 spl oliiviõli
2 spl hakitud värsket peterselli
1 tl hakitud tüümiani
 

Peenesta fetajuust kahvliga. Lisa purustatud küüslauk, seejärel oliiviõli, hakitud petersell ja tüümian. Sega, kuni saad ühtlase määrde. 

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.