16 mai 2010

Rabarberikissell

Keetsin seda kisselli juba paar päeva tagasi, aga blogimiseks polnud selliste ilusate ilmadega sugugi aega. See on üks minu lemmik kisselle, eriti hea on see kohupiimakreemiga või palavaga külmkapikülmalt joomiseks. 
5 keskmist rabarberit
1,5 l vett
1 klaas suhkrut
3 spl kartulitärklist
 

Koori rabarbrivarred ja lõika tükkideks. Pane rabarbritükid potti, vala peale külm vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel kuni rabarber on pehme. Lisa suhkur ja nirista juurde vähese külma veega lahustatud tärklis. Kuumuta keemiseni ja tõsta pott seejärel kohe tulelt. 
Serveeri külmalt kohupiimakreemi, vahukoore või jäätisega. Samuti sobib rabarbrikissell niisama joomiseks.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.