Täna tegin tortiljasid ja ega neid niisama paljalt ju ei sööda, ikka täidisega. Seekord siis kaks erinevat täidist millede põhikomponent oli tuunikala (retseptid siit ja siit)
Kodujuustuga:
4 tortiljat
Täidis:
1 karp (185 g) tuunikalakonservi
pool punast sibulat
100 g kodujuustu
1 küüs purustatud küüslauku
soola
musta pipart
lehtsalatit
Nõruta tuunikala ja suru kahvliga katki. Sega peenelt hakitud sibula, kodujuustu ja küüslauguga. Maitsesta soola ja pipraga. Määri segu tortiljale, kata soovi korral lehtsalatiga ja keera rulli.
Oliividega:
4 tortiljat
Täidis:
1 karp (185 g) tuunikalakonservi
pool punast sibulat
100 g paksemat hapukoort
0,5 tl karripulbrit
ribastatud jääsalatit
hakitud oliive
Nõruta tuunikalakonserv ja sega tuunikala sibula,hapukoore ja karripulbriga. Määri segu õhukeselt tortiljale, kata salati ja oliividega. Keera rulli ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar