Tegin ühe lihtsa ja maitsva pidusaia või kringli, kuidas uhkemini kõlab :D (see šokolaadisai on samal põhimõttel valmistatud).
1 portsjon magusat pärmitaigent
Täidis:
50 g võid
1 dl suhkrut
3 spl kakaopulbrit
100 g šokolaadi
Valmista taigen ja lase 1 tund kerkida. Rulli taigen laual ristkülikuks. Määri sulavõiga, puista üle suhkru ja kakaoga ning riivitud šokolaadiga (osa šokolaadist jäta kaunistamiseks). Lõika rull 12 tükiks. Määri (lahtikäiv) koogivorm (30 cm) võiga, tõsta koogitükid vormi ning lase kerkida. Määri pealt munaga, puista üle šokolaaditükkidega ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.
Lase enne serveerimist veidi jahtuda, sõelu soovi korral peale tuhksuhkrut.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar