04 märts 2010

Jõhvikakissell

Lapsed on veidi nohused ja kuna nohuga on kasulik palju juua, siis tegin vedelamat jõhvikisselli (harilikul jõhvikal on baktereid hävitav, palavikku ja vererõhku alandav toime). Põhimõte siis sama mis marjakisselligi puhul, ainult et siis tehtud jõhvikamehust (jõhvikad kuumutatud ja läbi sõela hõõrutud).

Jõhvikamehu
vesi
suhkur
0,5 spl kartulitärklist 1 liitri vedeliku kohta


2 kommentaari:

Liina ütles ...

Imearmas laps, ja isuäratavad kartulid ka muidugi :)

Liilia ütles ...

Aitähh! Laps on nohune ja muidu ei olnud üldse seda haput mahla jooma kui veiniklaasist :)

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.