21 märts 2010

Suitsukalasupp spinati ja juustuga

Väga hea vaheldus tavalistele selgetele suppidele. Idee sain nami-nami kalasuppide kooskokkamise teemast.

1 sibul või porru
veidi õli
3 keskmist kartulit
200 g puhastatud suitsukala (hõbeheik)
75 g spinatit (külmutatud)
100 g sulatatud juustu (Merevaik)
1 dl rõõska koort (35%)
pipart
vajadusel soola

Haki sibul. Kuumuta pannil veidi õli ning prae selles sibul klaasjaks. Pane sibul potti, lisa kartulid ja vesi. Keeda kartulid ja sibul pehmeks, siis lisa puhastatud kala ja spinat. Lase keema ja püreesta saumikseriga. Vala hulka rõõsk koor, lase keema. Sega juurde ka juust ja sega kuni see on sulanud, maitsesta. Serveeri röstitud saiakuubikutega.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.