Kaneelisaiake šokolaadiglasuuriga |
Sellest kogusest saab 12 suurt saiakest.
1 portsjon magusat pärmitaigent
Vahele:
50 g võid (sulatada)
ohtralt suhkrut ja kaneeli
Kerkinud taigen rulli jahusel laual lahti, ristkülikukujuliseks.
Määri peale jahtunud sulavõi ja puista korralikult üle suhkru ning kaneeliga.
Keera rulli, alustades laiemast servast.
Lõika rull 2-3 cm paksusteks viiludeks. Aseta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning lase 10 minutit kerkida. Määri pealt lahtiklopitud munaga, puista soovikorral üle pärlsuhkruga.
Küpseta 210-kraadises ahjus 10-15 minutit.
Kaneelisaiad mitmel moel:
Pidusai |
soomlaste kaneelisaiad e.korvapuustit |
Muffinipannis küpsetatud kaneeli-keerusaiake |
1 kommentaar:
väga isuäratavad.
Postita kommentaar