20 oktoober 2010

Maisihelbemaiustused

On ju 100 g šokolaadi ilmselgelt liiga vähe nelja maiasmoka vahel jagades, seega tasub seda millegagi "lahjendada". Seekord otsustasin proovida sellist nami-nami retsepti ja meile maitses.
 
15 maiust:
50 g võid
100 g šokolaadi

2,5 dl maisihelbeid
poole apelsini koor

   
Sulata või väikeses potis, lisa šokolaad ja lase segades sulada. Lisa maisihelbed ning riivitud apelsinikoor.
Tõsta lusika abil väikestesse pabervormidesse ja pane jahedasse (nt külmkappi) paariks tunniks hanguma.

2 kommentaari:

Pille ütles ...

Šokolaadi lahjendamine :)

liilia ütles ...

nojah, muidu on teist liiga vähe ja tume šokolaad on ikka päris "kange" kah :)

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.