18 oktoober 2010

Ahjuõunad

Minu üks lemmik-magustoitudest on ahjuõunad vaniljejogurtiga... mmm.. lapsed eelistavad neid süüa loomulikult jäätisega.

4 sööjale:
4 hapukat õuna
2 spl (fariin)suhkrut
1 tl kaneeli
4 spl hakitud rosinaid, pähkleid, aprikoose, ploome vms
1 spl või

Pese õunad ning uurista välja seemnekoda, lõika noaga koor katki (ära koori).  Sega kokku suhkur, kaneel ja meelepärased puuviljad-pähklid (need võib ka lisamata jätta).
Lao õunad võitatud vormi ning täida suhkruseguga. Aseta igale õunale ka võitükike ning küpseta 200-kraadises ahjus 20-30 minutit ehk kuni õunad hakkavad lõhkema.
Serveeri soojalt näiteks vaniljejäätise, vahukoore või jogurtiga.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.