Need väikesed kanapulgad maitsevad sama hästi nagu kanašnitselgi kuid valmivad palju vähema vaevaga ja kiiremini sest neid küpsetatakse ahjus.
Retsept taas nami-namist.
Neljale:
100 g riivsaia
0,25 tl küüslaugupulbrit
0,25 tl paprikapulbrit
1 tl soola
1 muna
1 dl piima
600 g kanafileed
Rösti riivsai kuumal kuival pannil kuldpruuniks. Lisa sool, küüslaugu- ja paprikapulber ning sega uuesti läbi. Pane saadud riivsaiasegu sügavasse vormi.
Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks. Klopi muna kausis piimaga lahti, kasta kanatükid munasegusse. Nõruta kanatükid liigsest muna-piimasegust ning veereta hoolega riivsaiasegus.
Laota paneeritud kanapulgad kergelt õlitatud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10-15 minutit, kuni kanapulgad on kuldsed ja läbinisti küpsed.
Parimad kohe kuumalt, aga väga maitsvad ka külmalt näksimiseks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar