30 oktoober 2010

Kanapulgad

Need väikesed kanapulgad maitsevad sama hästi nagu kanašnitselgi kuid valmivad palju vähema vaevaga ja kiiremini sest neid küpsetatakse ahjus.
Retsept taas nami-namist.

Neljale: 
100 g riivsaia
0,25 tl küüslaugupulbrit
0,25 tl paprikapulbrit

1 tl soola
1 muna
1 dl piima 

600 g kanafileed

Rösti riivsai kuumal kuival pannil kuldpruuniks. Lisa sool, küüslaugu- ja paprikapulber ning sega uuesti läbi. Pane saadud riivsaiasegu sügavasse vormi.
Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks. Klopi muna kausis piimaga lahti, kasta kanatükid munasegusse. Nõruta kanatükid liigsest muna-piimasegust ning veereta hoolega riivsaiasegus.
Laota paneeritud kanapulgad kergelt õlitatud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10-15 minutit, kuni kanapulgad on kuldsed ja läbinisti küpsed. 

Parimad kohe kuumalt, aga väga maitsvad ka külmalt näksimiseks. 

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.